- 09120820805
- info@atlassorin.com
- کرج | کمالشهر | بین ظفر 14 و 14/1
Aria Atlassorin
مولد اکسیژن ساز PSA


شرکت آریا اطلس سورین
شرکت آریا اطلس سورین با استفاده از ماشین آلات روز دنیا و با تکیه بر دانش فنی چند سال است که پا در عرصه تولید ، تجهیز و بومی سازی اکسیژن ساز های PSA نهاده و با انتقال این صنعت به صنایع دیگر از جمله تولید گاز های طبی – صنعت پرورش آبزیان – تصفیه آب و فاضلاب های صنعتی – صنایع ذوب فلزات و کاشی سرامیک – وسایر صنایع امیدوار است در راستای برآورده کردن نیاز کشور به اکسیژن سهم به سزایی از این بازار را تامیین کند.
مولد اکسیژن ساز بیمارستانی PSA
نام اکسیژن ساز بیمارستانی مانند کارکردش بسیار امیدبخش است. به ویژه در شرایط کنونی کره زمین که انسانها با مشکلاتی مانند: کرونا و انواع بیماری های تنفسی دست و پنجه نرم میکنند، مولد اکسیژن ساز بیمارستانی PSA بیمارستانی یکی از تکنولوژی های نوین و کاربردی است که وظیفه تغلیظ کردن اکسیژن را به عهده دارد. هوایی که تنفس می کنیم بیش از 78% نیتروژن و 21% اکسیژن است. مولد اکسیژن ساز بیمارستانی PSA اکسیژن موجود در هوای اطراف ما را گرفته و به اکسیژن غلیظ تر تبدیل می کند.

94%
Purity
تاریخچه اکسیژن ساز های PSA
استفاده از این نوع اکسیژن سازها در اوایل دهه ی 1970 در زمینه پزشکی آغاز شد و ساخت این دستگاه از اواخر دهه ی 1970 افزایش یافت ، شرکت های (ucg) و (Bendix corporation) از سازندگان اولین اکسیژن ساز های PSA بودند قبل از استفاده از این نوع اکسیژن ساز ها ، در مراکز درمانی از سیلندر های اکسیژن با فشار بالا و با سیستم اکسیژن مایع (کریوژنیک)استفاده می شد ، در طول سالیان جاری و بالا رفتن تعداد مراکز درمانی و زیاد شدن بیماری های تنفسی(covid19) و بیشترین نیاز مراکز درمانی به اکسیژن استفاده از اکسیژن ساز های PSA بیشتر و بیشتر شده و لذا خیلی از شرکت ها و تولید این دستگاه ها را انجام می دهند .

برند های مشهور تولید اکسیژن ساز های PSA:
نویر – ایر پمپ – ای جی اس – اوکسی مت –

تولید اکسیژن بیمارستانی به روش PSA
تولید اکسیژن در مولد اکسیژن ساز بیمارستانی PSA بر اساس عبور هوای فشرده از گرانول های زئولیت سنتزی را PSA میگویند که با آن غربال مولکولی انجام می گیرد.
نیتروژن موجود در هوا ضمن عبور از غربال مولکولی موجود در ستون های مملو از زئولیت جذب می شود و پس از اشباع شدن تخلخل های مواد جذاب ظرفیت جذب زئولیت های یک ستون اشباع شده، به حالت احیا در آمده و ستون دیگر عملیات جذب را انجام می دهد. این توالی به طور کلی منجر به تولید اکسیژن (هوای غنی شده از اکسیژن) به طور پیوسته می گردد.
فناوری PSA فرآیند جداسازی اکسیژن از هوا در یک فرآیند فیزیکی است و در آن هیچ گونه فعل و انفعال شیمیایی صورت نمی گیرد. از این رو به محض برداشتن فشار از گرانول های جذاب گاز نیتروژن تخلیه و غربال مولکولی به حالت اولیه و آماده جذب می گردد.
در حقیقت زئولیت مجددا احیا می شود. بنابراین در صورتی که دستگاه ها صحیح بهره برداری شوند و غربال مولکولی به روغن و رطوبت آغشته نشود، عمر مواد جاذب طولانی خواهد شد.
مکانیزم کارکرد اکسیژن ساز های PSA
نحوه کارکرد اکسیژن ساز بیمارستانی به این صورت است که :هوای کمپرس شده (فشرده شده) توسط کمپرسور که به وسیله درایر (جذبی-تبریدی) و المنت فیلتر ها عاری از روغن و رطوبت گشته را گرفته ، با عبور این هوا از لا به لای مواد زئولیت موجود در تاورها ، نیتروژن هوا داخل تخلخل های زئولیت به دام افتاده و اکسیژن با خلوص بالای 90%را به مدار مصرف می فرستد.
فرایند خروج نیتروژن و احیای مواد زئولیت توسط دمیدن هوای خشک به داخل تاورهای ژنراتور اکسیژن ساز بیمارستانی انجام می گردد و نیتروژن توسط شیر های اگزاست دستگاه خروج پیدا می کند .
جاذب مولکولی(زئولیت)
مواد جاذب زئولیت سنتزی در سال 1950 میلادی برای اولین بار ساخته شد و در سال 1960 از آن در خشک کردن و خالص سازی گاز ها در صنایع پتروشیمی استفاده شد. هم اکنون بیش از 150 نوع زئولیت با کاربری های مختلف در دنیا مورد استفاده قرار می گیرند.
زئولیت
برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
مواد جاذب زئولیت
زئولیت عناصری نظیر آلومینیوم ، سلیکون ، اکسیژن و تشکیل شده اند. این غربالگری مولکولی سرامیکی دارای ساختار کریستالی سه بعدی به هم پیوسته مشابه ساختار کندو عسل می باشد .
جاذب زئولیت کاملا صلب و غیر اشتعال بوده دارای حفرات سطحی مرتبط به هم و تخلخل بسیار بالاست. این ساختار متخلخل سط بسیار یاد تماس با گاز در حدود چند متر مربع در هر گرم زئولیت ایجاد می کند.
اجزای مهم و جزئی اکسیژن ساز بیمارستانی
- کمپرسور هوا
- درایر(جذبی-تبریدی)
- فیلتراسیون روغن گیر، آب گیر ، ذرات ، بو ، مونوکسیدکربن و باکتری
- مخازن تحت فشار هوا و اکسیژن
- اتصالات و لوله کشی
- واتر سپراتور و میکرو فیلتر ها
- تابلو برد فرمان اکسیژن ساز بیمارستانی
- سیستم نمایش گر خلوص و فلوی خروجی
- مانیفولد ارتباطی سیستم اکسیژن ساز بیمارستانی و سیتم پشتیبان کپسولی
- تابلو توزیع اکسیژن
- ولوها ، شیر اطمینان ، سنسور ها ، PLC ، سوپاپ اطمینان شیر یک طرفه ، شات آف ولو
متغیر های عملیاتی مهم اکسیژن ساز بیمارستانی
خلوص اکسیژن ، فشار و جریان گاز اکسیژن مهمترین متغیر های عملیاتی دستگاه اکسیژن ساز بیمارستانی هستند ، تحلیل تاثیر و PSA پذیری متقابل این متغیر های عملیاتی بر اساس فرآیند سیستم کنترل انجام می شود.
نیتروژن ساز
نیتروژن ساز یک دستگاه است که برای تولید نیتروژن از هوا استفاده میشود. نیتروژن سازها به طور عمده در صنعت استفاده میشوند، از جمله در صنایع الکترونیک، خودروسازی، مواد غذایی و پزشکی.
در اکثر موارد، هوا که شامل حدود 78 درصد نیتروژن است، از طریق فرایندی به نیتروژن خالص تبدیل میشود. یکی از روشهای معمول برای تولید نیتروژن، فرایند تقطیر هوا است. در این فرایند، هوا فشرده و سپس خنک شده و به یک واحد تقطیر میرسد. در اینجا، هوا تحت فشار میافتد و به صورت مایع تبدیل میشود. سپس، تقطیر مایع صورت میگیرد و نیتروژن خالص جدا میشود و به محیط آزاد منتقل میشود.
روشهای دیگری نیز برای تولید نیتروژن وجود دارد، از جمله ممبران پروسس و جذب فشار متوسط. هریک از این روشها و فناوریها ویژگیها و کاربردهای خاص خود را دارند، ولی هدف نهایی در همه موارد تولید نیتروژن خالص و با کیفیت است.
نیتروژن خالص که از نیتروژن ساز تولید میشود، در بسیاری از صنایع برای انجام فرآیندهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد، مانند ایجاد محیط همگن برای راکتورهای شیمیایی، خنک کردن و حفظ طاقت در سیستمهای الکترونیکی و لیزرها، حفظ کیفیت محصولات غذایی و دارویی و غیره.
psa در دستگاه نیتروژن ساز
فناوری psa یک فناوری خاص برای تولید نیتروژن است که مولکول های نیتروژن را از مولکول های اکسیژن موجود در هوا جدا می کند . این فناوری از سیلندر های مولکولی کربنی استفاده می کنند.
دستگاه نیتروژن ساز چگونه کار میکند
هوای اتمسفری 78 درصد و 21درصد اکسیژن دارد. در این فرایند،هوای فشرده خشک فیلتر می شود و از فیبر های غشایی تو خالی عبور می کند .نیتروژن با عملیات نفوذ انتخابی از هوا جدا می شود .
بخار آب و اکسیژن سریعا جذب اتمسفر می شوند در حالی که گاز نیتروژن تحت فشارقرار می گیرد و وارد سیستم توزیع می شود فشار ، سرعت جریان و اندازه غشا متغیر های اصلی این فرایندهستند که بر تولید نیتروژن تاثیر می گذارند. فیلتر هایی که ریز شبکه هستند معمولا برای فرایند تولید نیتروژن استفاده می شوند . این فیلتر ها ذره های موجود در هوا را از بین می برند . خشک کننده ها هم برای رفع رطوبت مو