پرش به محتوا

آریا اطلس سورین

AriaAtlassorin

کمپرسور اسکرو

مدارک آریا اطلس سورین
کمپرسور اسکرو

کمپرسور هوای فشرده

شرکت صنعتی و خدماتی آریا اطلس سورین به منظور ارائه مطلوب خدمات فروش ، تعمیر ، تجهیز ، تامین قطعات ،ارائه خدمات پس از فروش کمپرسور اسکرو و تجهیزات جانبی آن با برندهای مطرح دنیا و تهیه قطعات یدکی کمپرسور اسکرو با کیفیت ، پا به عرصه فعالیت در صنعت کشور گذاشته است . هدف اصلی شرکت رضایت مندی مشتری و ارائه سریع تر و مطلوب خدمات میباشد.

کمپرسور اسکرو چیست؟

کمپرسور اسکرو اویل اینجکت(oil ingection screw compressors) از دسته کمپرسور های چرخشی (روتاری)با جابجای مثبت میباشد که  برای  فشرده سازی و افزایش فشار هوا یا انواع گاز ها استفاده میشود ، عمل فشرده سازی در این نوع کمپرسور ها داخل بلوکه هواساز (Air End) و به وسیله چرخش دو عدد شفت مارپیچ که اصلاحات آنها را روتوری حلزونی یا روتوری اسکرو می نامند انجام میگیرد اسکرو ها حباب هایی از جنس روغن که داخل آنها هواحبس شده ایجاد شده و پس از خارج شدن این حباب ها و انتقال آنها به مخزن سپراتور عمل جداسازی روغن از هوا انجام شده و بعد از عبور از فیلتر جدا کنندهی هوا روغن هوای تولیدی وارد رادیاتور خنک کننده شده و سپس وارد مدار مصرف می گردد.

وجود روغن موجب افزایش راندمان و فشار در کمپرسور می شود و همچنین به دلیل درجه حرارت کاری پایین در کمپرسور های اویل اینجکت (حدود80درجه سانتی گراد) عمر قطعات کمپرسور به مراتب بیشتر است . در صورتی که وجود مقادیر ناچیز روغن در هوای فشرده تولید شده مهم نباشد استفاده از این نوع کمپرسور توصیه میگردد و در کاربرد های که حساسیت بیشتری دارند با استفاده از میکرو فیلتر می توان ذرات میکرونی روغن را نیز از هوای فشرده جداسازی کرد ولی باید به این نکته توجه کرد که برای تولید هوای با کیفیت باید در زمان های تعیین شده اقدام به تعویض و نظافت فیلتر ها نمود.

کمپرسور

کاربرد کمپرسور اسکرو؟

کمپرسور ها یکی از مهم ترین دستگاه های هر کارخانه و صنف تولیدی محسوب میشود. ابزار آلات بادی و پنوماتیک در مقایسه با ابزارهای برقی گزینه بهتری برای صنایع هستند زیرا این دستگاه ها در کنار اندازه کوچکتر قدرت بیشتری دارند .این دستگاها تامین کننده هوای فشرده برای ابزار آلات بادی و پنوماتیک هستند. از طرفی عدم استفاده از برق در این ابزار ها باعث میشود تا انرژی کمتری مصرف شود. محبوبیت ابزار های بادی باعث شده تا بیشتر کارخانه ها و کارگاه ها نیاز به سیستم هوای فشرده و کمپرسور های باد داشته باشند. از همین رو کمپرسور ها را قلب هر کارخانه ای در نظر میگیرند.

ویژگی های کمپرسوراسکرو؟

  • صدای کم ، لرزش بسیار کم و مصرف انرژی کمتر
  • وجود سیستم plc
  • عدم وجود نوسان در حداکثر فشار کاری
  • قابلیت کار کردن به صورت مداوم و بدون توقف 
  • راندمان بالا در جریان هوادهی یکنواخت
  • نصب و راه اندازی در کمترین زمان
  • قطع و وصل آرام برق به کمک اینورتر
  • اصطحکاک و درگیری کمتر قطعات نسبت به کمپرسور پیستونی

 

 

اجزای کمپرسور اسکرو

  • بلوکه هوا ساز کمپرسور اسکرو (Airend)
  • اویل کولر و افتر کولر(Oil cooler and after cooler)
  • پرشر ولو و آنلودر ولو 
  • فیلتر هوا 
  • الکتروموتور
  • تابلو (plc) یا آنالوگ
  • فیلتر روغن
  • فیلتر سپراتور
  • رادیاتور دو تیکه روغن هوا
  • الکتروموتور کمپرسور

انواع کمپرسور ها

هرنفس حیاتی است

Every breath is vital

Ariaatlassorin

کمپرسور های پیستونی

کمپرسور های اسکرو اویل فری

کمپرسور های اسکرو اویل اینجکت

کمپرسور های معدنی (پرتابل)

بلبرینگ آریا اطلس سورین
بلبرینگ آریا اطلس سورین

نمونه اورهال کمپرسور هوای فشرده

کمپرسور اسکروکمپرسور اسکرو
کمپرسور اسکروکمپرسور اسکرو
کمپرسور اسکروکمپرسور اسکرو

مزایای استفاده از کمپرسور اسکرواویل اینجکت یا روغنی

  • 1- سهولت روغنکاری در بیرینگ ها
  • 2- به دلیل وجود روغن در واحد هواساز روتور ها همیشه با روغن در تماس هستند.
  • 3- در ایرند به علت پر کردن حجم های خالی از برگشت هوا جلوگیری میگردد.
  • 4- روتور ها در ابتدا و انتهای خود توسط بدنه آب بندی شده اند.
  • 5 -با جذب مقادیری از گرمای نهان هوای فشرده تا حد قابل توجهی از حرارت آن کم می شود.
  • 6- با استفاده از فیلم روغن بین روتور ها از اصطکاک ما بین آنها جلوگیری می گردد.
  • 7- سطح صدای پایین تری نسبت به نوع پیستونی دارد.

نحوه انتقال قدرت کمپرسور اسکرو هوای فشرده

نحوه انتقال قدرت در کمپرسور اسکرو دو نوع کوپل مستقیم و تسمه ای می باشد

  • کوپل مستقیم 
  • الکتروموتور و واحد هواساز با یک دور یکسان می چرخند و نحوه ی انتقال قدرت بصورت مستقیم می باشد.همچنین در این روش الکترومتور و واحد هوا ساز در یک جهت نصب می شوند.استفاده از روش کوپل مسستقیم سبب افزایش عمر هواساز و کاهش مصرف انرژی آن می گردد.
  • تسمه ای
  • در این روش الکتروموتور و واحد هواساز توسط پولی تسمه به یکدیگر متصل می شوند. در این روش تسمه بر روی شیار پولی ها قرارمیگیرد و فرایند چرخش را انجام می دهند . یک پولی سمت واحد هواساز و یک پولی سمت الکتروموتور نیز قرار می گیرد. در این روش انتقال قدرت از سمت موتور به سمت واحد هواساز می باشد.تغییر میزان هوادهی در این روش توسط سایز پولی ها رخ می دهد،که تعغییر سایز آن ها سبب تغییر دور واحد هوا ساز می گردد. 

کمپرسور اسکرو اویل فری (Oil-Free Screw Compressor)

کمپرسور اسکرو اویل فری (Oil-Free Screw Compressor) برخلاف کمپرسور های اویل اینجکت برای کار کردن نیازی به روغن ندارند. در کمپرسور اویل فری، بجای روغن از مواد پلیمرهای خاص و تفلون برای کاهش اصطکاک و سایش بین قطعات استفاده می شود.عدم استفاده از روغن در این دستگاها باعث میشود تا هوای یا گازی که توشط انها متراکم میشود داری کمترین میزان آلودگی باشد. این نوع از کمپرسور بیشتر در ازمایشگاه ها ، مراکز درمانی استفاده و کارهای حساس که نیاز به هوای بسیار با کیفیت دارن مورد استفاده قرار میگیرند . برخلاف کمپرسور های اویل اینجکت راندمان کاری این دستگاه ها نسبت به کمپرسور های روغنی بسیار پایین تر است از طرفی هزینه های تعمیر،نگه داری و سرویس این دستگاه بسیار بالا است.

روغن کمپرسور اسکرو

روغن کمپرسور اسکرو

روغن کمپرسور های آریا اطلس سورین برای روانکاری و حفاظت از کمپرسور ها در بسیاری از صنایع و کاربرد ها مانند صنایع نفت و گاز ، خودروسازی ، صنایع برق و الکترونیک ، ماشین آلات صنعتی و غیره استفاده می شوند. روغن کمپرسور اسکرو در طیف گسترده ای از دما شرایط مختلف کاری کمپرسور اسکرو بهترین عملکردرا دارد این نوع روغن ها برای عملکرد بهینه و طول عمر بیشتر کمپرسور ها بسیار حائز اهمیت است . روغن کمپرسور به صورت خاصی طراحی شده تا بتواند در شرایط سخت کارکرد کمپرسور را تحمل کند.

مزیت اصلی این روغن صرفه جویی در هزینه و کاهش آلودگی زیست محیطی است که در شرایط مختلف کاری کمپرسور اسکرو و بهترین عملکرد را دارد.همچنین روغن کمپرسور اسکرو ممکن است دارای ویژگی های دیگری باشد که به نوع کمپرسور و شرایط کاربرد آن بستگی دارد . برای استفاده بهینه ، توصیه می شود همواره دستورالعمل ها و توصیه می شود همواره دستورالعمل ها و توصیه های سازنده کمپرسور و روغن کمپرسور اسکرو را رعایت کنید.

ویژگی های مهم روغن کمپرسور اسکرو

  1. ویسکوزیته مناسب: روغن کمپرسور باید ویسکوزیته مناسبی داشته باشد تا بتواند در دماها و فشارهای مختلف به طور موثر عمل کند.

  2. پایداری حرارتی:روغن کمپرسور باید توانایی مقاوت در برابر حرارت و اکسیداسیون داشته باشد تا از تغییرات دما و اکسیداسیون ناشی از تماس با هوا و سایر عوامل محافظت کند.

  3. مقاومت به امولسیون:روغن کمپرسور باید قابلیت مقاومت در برابر امولسیون با آب را داشته باشد تا از تشکیل روغن های گازی و افت کیفیت عملکرد کمپرسور جلوگیری کند.

  4. خواص ضد زنگ: روغن کمپرسور باید دارای خواص ضد زنگ مناسبی باشد تا از خوردگی و زنگ زدگی سطوح در تماس با روغن جلوگیری کند.

  5. خاصیت ضد سایشی: روغن کمپرسور اسکرو باید دارای خاصیت ضد سایشی مناسبی باشد تا از سایش و سایر خرابی های ناشی از تماس بین اجزای کمپرسور جلوگیری کند.

کمپرسور اسکرو

سیستم کنترل و ایمنی

کمپرسور های اسکرو از قطعات و سیستم های مکانیکی و برقی زیادی ساخته میشوند. برای هماهنگی و درست کار کردن این قطعات از کنترلر پیشرفته ای استفاده میشود. این کنترلر به وسیله پنل PLC قادر است تا کنترل کاملی روی کمپرسور داشته باشد و حتی میتوانی برای ان برنامه روزانه و هفتگی تعریف کرد.

در کنار کامپیوتر و صفحه کنترل PLC یک تابلو برق نیز کمپرسور را یاری می کند. در دل این تابلو برق قطعاتی برای ایمنی کمپرسور وجود دارد. تا کمپرسور را در برابر نوسانات برق و اتصال کوتاه حفظ کنند

نحوه کار بوستر؟

بوستر کمپرسورهای هوا و گاز ماشین‌هایی هستند که هوای از قبل فشرده شده در کمپرسور را تا فشارهای بالاتری متراکم می‌سازند. این بدان معناست که بوستر کمپرسور، هوای از پیش فشرده‌شده را از شبکه موجود (به‌عنوان مثال سیستم هوای کارخانه) یا از یک کمپرسور کم‌فشار گرفته و فشار آن‌را به فشار بالاتر موردنیاز افزایش می‌دهد.
 

برند های معتبر کمپرسور اسکرو و هوای فشرده

  • ATLASCOPCO
  • NOVAIR
  • ROTORCOMP
  • INGERSILL RAND 
  • KASER
  • TMC
  • VMC
  • AERZEN
  • RENNER
  • GARDNER DENVER
کمپرسور
کمپرسور اسکرو

کاربرد کمپرسور  خرید کمپرسور اسکرو

تاریخچه کمپرسور باد 

اولین کمپرسور اسکرو

کمپرسور اسکرو روغنی 

کمپرسور اویل فری

نحوه کار کمپرسور اسکرو  خرید کمپرسور اسکرو

کمپرسور اسکرو کوپل مستقیم 

کاربرد کمپرسور پیستونی در صنایع

کمپرسور پیستونی یک نوع کمپرسور است که برای فشرده سازی گازها و سیالات استفاده می‌شود. این نوع کمپرسور از یک سیلندر با یک پیستون برای ایجاد فشار و جابجایی گاز یا سیال استفاده می‌کند. کمپرسورهای پیستونی عموماً در صنایع مختلف استفاده می‌شوند و برخی از کاربردهای آن شامل موارد زیر می‌شود:

1. صنایع نفت و گاز: کمپرسورهای پیستونی در صنایع نفت و گاز برای فشرده کردن گازهای طبیعی، گازهای بازیافتی، گازهای فاضلابی و سایر گازهای مرتبط با استخراج و تولید نفت و گاز استفاده می‌شوند.

2. صنایع شیمیایی: در صنایع شیمیایی، کمپرسورهای پیستونی برای فشرده سازی گازها و سیالات مورد استفاده قرار می‌گیرند. این گازها و سیالات می‌توانند در فرآیندهای تولید، حمل و نقل و ذخیره‌سازی محصولات شیمیایی مورد استفاده قرار بگیرند.

3. صنعت خودروسازی: در صنعت خودروسازی، کمپرسورهای پیستونی برای فشرده سازی هوا در سیستم‌های ترمز خودروها استفاده می‌شوند. این کمپرسورها هوای جمع‌آوری شده را فشرده کرده و به سیستم ترمز منتقل می‌کنند.

4. صنعت معدن: در صنعت معدن، کمپرسورهای پیستونی برای انجام فرآیندهایی مانند حفاری، پاشش هوا در تونل‌ها و معادن، تهویه و تأمین هوای تنفسی به کارگران استفاده می‌شوند.

5. صنعت فراوری غذا: در صنعت فراوری غذا، کمپرسورهای پیستونی برای فشرده سازی هوا، گازها و سیالات در فرآیندهای مختلف مانند بسته‌بندی، خنک کردن، انتقال و فشاردهی در صنایع غذایی استفاده می‌شوند.

مهمترین ویژگی کمپرسورهای پیستونی، قابلیت ساخت و تولید آنها به صورت ساده و با قیمت مقرون به صرفه است که باعث می‌شود در صنایع مختلف به طور گسترده استفاده شوند.

89%

تامین قطعات

93%

وادرات و صادرات

79%

تهیه و تولید

86%

اجرای پایپینگ

خدمات قابل ارائه

گروه صنعتی آریا اطلس سورین به منظور ارائه مطلوب خدمات کمپرسور های هوای فشرده و تجهیزات جانبی آن با برندهای مطرح دنیا ، پا به عرصه ی فعالیت در صنعت دنیا گذاشته است.

خدمات ارئه شده در شرکت آریا اطلس سورین عبارت اند از:

قطعات مصرفی کمپرسور هوای فشرده

کمپرسور اسکرو

Accessories and consumable parts

تجهیزات جانبی و قطعات مصرفی

فیلتر هوا کمپرسور که معمولا بر روی کمپرسور باد نصب می گردد وظیفه دارد تا از ورود هرگونه رطوبت اضافی و همچنین ذرات معلق مانند گرد و غبار و خاک به درون دستگاه جلوگیری نماید.

فیلتر هوا آریا اطلس سورین

روتور یا چرخانه به بخش متحرک موتورهای الکتریکی یا ژنراتورهای برقی میگویند. روتور از نظر لغوی با rotate هم خانواده است. این گونه تحلیل ریشه ای لغات باعث بخاطر سپاری بهتر آنها میشود.

روتور آریا اطلس سورین

اهمیت استفاده از فیلتر روغن کمپرسور زمانی مشخص می شود که با مشکلات عدم استفاده از فیلتر روغن کمپرسور اسکرو آشنا شویم. همان طور که می دانید در کمپرسور اسکرو روغنی، تمامی قطعات در روغن غوطه ور هستند

فیلتر روغن آریا اطلس سورین

روغن در ابتدای سیکل کاری کمپرسورعملیات روانکاری را انجام می دهد و بعد از آن با پر کردن فضای خالی بین دو مارپیچ ایرند به عملیات فشرده سازی کمک می کند و با هوای فشرده، همراه می شود. این همراهی تا فیلتر سپراتور ادامه دارد

روغن کمپرسور آریا اطلس سورین

مهم ترین کارکرد کمپرسورهای اسکرو برای تامین هوای فشرده بوده که قادر است بیش از هزار لیتر بر دقیقه هوای فشرده تامین نماید. یکی از مهم ترین ویژگی های خوب کمپرسور اسکرو

آنلودر آرسا اطلس سورین

مخازنی معمولاً استوانه‌ای یا کروی هستند که معمولاً برای نگهداری مایعات یا گازها در فشاری غیر از فشار اتمسفر استفاده می‌شوند

مخازن تحت فشار آریا اطلس سورین

تابلو برق توزیع اصلی از جمله تجهیزات مهم و کاربردی در زمینه برق صنعتی است که در ساختار آن از اجزایی مانند کلیدهای کمپکت و فیوزها به منظور توزیع و انشعاب برق از تابلو اصلی به سایر بخش ها استفاده می شود.

تابلو توزیع برق آریا اطلس سورین

سنسور فشار وسیله ایست جهت کنترل و سنجش میزان فشار کمپرسور اطلس کوپکو است، که از طریق پیروالکتریک به سیگنال الکتریکی تبدیل می شود. سنسور فشار جهت اندازه گیری اختلاف فشار ایجاد شده در فیلتر هواساز استفاده می شود.

سنسور ها آریا اطلس سورین